02 November 2012

Tahukan Anda Kebaikan Spirulina?� sumber pemakanan yang kaya dengan pelbagai zat.� pembersih darah dan pembuangan toksin.� mengurangkan keasidan badan akibat pengambilan makanan berasid seperti gula, kopi, soda dsb.� membuang toksin di dalam hati dan buah pinggang.� membantu pengurangan berat badan di samping menambah kadar metabolisma.� menguatkan sistem imune (daya menentang penyakit)� membersihkan perut dengan membuang toksin di dalamnya dan menyebabkan bakteria-bakteria baik dapat hidup dengan lebih baik.

� mengurangkan kadar kolesterol dan sakit-sakit yang berkaitan.

Spirulina meningkatkan kolesterol baik dan menurunkan kolesterol Buruk (LDL).

� mengurangkan radang arthritis (sakit sendi). Pesakit arthritis juga mungkin mendapat manfaat kerana sifat spirulina yang menguatkan sistem imune.� merangsang thyroid� Spirulina mengandungi gula tetapi ia adalah dalam bentuk rhamnose (dan glycogen). Oleh itu pesakit kencing manis tidak menghadapi masalah mengambilnya.

� Spirulina adalah selamat untuk wanita mengandung malah pengambilannya boleh digalakkan.Ia mengandungi zat besi yang baik untuk pembinaan darah.

Cadangan PengambilanCara makan : 5 - 10 tablet sekali makan·

Facial Mask : 1 biji diketuk dan dicampur dengan satu sudu kecil air·

Untuk menambahkan berat badan, anda digalakkan makan spirulina selepas makan·
untuk menguruskan berat badan, anda digalak makan spirulina sebelum makan 

Sesuai untuk semua golongan usia·Ideal untuk yang berpuasa, detoksifikasi, atlit sukan, wanita yang mengandung, warga tua, berdiet dan vegetarian

HARGA :-250 TABLETS - RM98.00
500 TABLETS - RM171.00
1200 TABLETS - RM381.00
3000 TABLETS - RM777.00

Published with Blogger-droid v2.0.9

kebaikan Win Tea ELKEN

Merupakan Teh Kesihatan 4 dalam 1 

KesihatanPengambilan Win Tea secara teratur boleh menjadi satu komponen yang amat membantu dalam pelan pengurusan kolesterol. Mereka yang minum teh secara tetap biasanya akan mempunyai tahap kolesterol lebih sihat. Ini kerana ia dapat merendahkan nisbah kolesterol berkepadatan tinggi [HDL], berikutan kehadiran polyhenols di dalam teh.Win tea juga mengekalkan kesihatan baik dengan meningkatkan sistem imun dan membantu menyingkirkan toksik badan serta menambah kecergasan mental.Mengurangkan kadar kematian akibat pelbagai penyakit kronik

ü  Menguatkan limpa untuk meningkatkan sistem penghadaman

ü  Melawaskan buang air kecil-Mengurangkan lemak dan kolesterol

ü  Menyelaras dan meningkatkan imun badan

ü  Meningkatkan kepekaan mental

ü  Mengurangkan berat badan

KecantikanWin tea mengandungi Teh Hijau yang kaya dengan Polyhenols. Kandungan antioksidan yang ditemui dalam Win Tea, menentang pelbagai kesan segera karsinogens.

Gabungan pelbagai bahan di dalam Win Tea menjadikannya minuman kesihatan hebat untuk meningkatkan kesihatan yang lebih baik dan menjadikan kitakelihatan lebih muda.

KelangsinganDiopyros Kaki dalam Win Tea memperlahankan kadar penyerapan, mengurangkan jumlah karbohidrat yang diserap tanpa memberi risiko kekurangan zat makanan kepada tubuh. Bahan Polyhenols di dalam teh, mempunyai kesan positif kepada enzim penghadaman dikenali sebagai amilase di dalam air liur yang menghadamkan karbohidrat, sekali gus meningkatkan fungsinya.

Pengeluaran karbohidrat yang diperlahannkan hasil tindakan Win Tea,mencegah kenaikan mendadak paras insulin dalam darah, hasilnyamembolehkan pembakaran lemak yang biasanya disimpan didalam tubuh.

Karbohidrat yang tidak diserap dikeluarkan melalui najis. Ini memberi kelebihan apabila tambahan pengeluaran najis membantu pergerakan usus yang sangat memanfaatkan mereka yang ingin melangsingkan badan. Berikutan itu, Win Tea adalah berita baik kepada mereka yang sedang menjalani pengurangan berat badan.Pembuangan ToksikGabungan Diopyros Kaki dan Cassia Augustifolia amat berkesan untuk prosesdetoksifikasi di dalam sistem tubuh kita.Win tea juga amat berkesan untuk menghindarkan lemak terkumpul.Sistem yang bersih bermaksud kesihatan yang lebih baik dan kulit yang lebih berseri.

Ini secara tidak langsung menjadikan Win Tea sebagai produk untuk rawatan kecantikan.

Cara Pengambilan

Untuk mengekalkan kesihatan : Satu bungkus sehari

Bagi yg mengamalkan diet : 2-3 bungkus sehari selepas makan.

Win Tea mempunyai sedikit kesan laksatif. Dijangka lebih kerap ke tandas dan tidak perlu khuatir

Win Tea (40 bungkus) = RM 77.00

Amaran: Tidak disyorkan kepada wanita hamil dan kanak2.

Published with Blogger-droid v2.0.9

IKLAN @ mffzone

Related Posts with Thumbnails